Електронно обучение

 microsoft-teams-765x425

Teams е портал в помощ на обучението в електронна среда в българските училища

ЗАЩО TEAMS?

Microsoft Teams е официалното решение на МОН за обучение от разстояние по време на обявеното извънредно положение в страната. Тя е интегрирана от МОН към потребителите в edu.mon.bg, като ученическите акаунти са свързани с учителските автоматично, а данните се съхраняват на сървърите на министерството.

АКТИВИРАНЕ НА АКАУНТ И ДОСТЪП ДО ПЛАТФОРМАТА MICROSOFT TEAMS ОТ УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ

Инструкция за вход в платформата Microsoft Teams

Запомнете тази парола и не я предоставяйте на никого. Използвайте Вашият акаунт и паролата си за да достъпвате облачните услуги на Майкрософт, вкл. виртуалната класна стая – Teams. Връзките учител-ученик ще бъдат прибавени автоматично към вашия профил.

КАК ФУНКЦИОНИРА

За работа с платформа Microsoft Teams, може да разгледате допълнителните инструкции, видеа и помощни материали на следните адреси:

eduhelper

Сайтът е създаден от ентусиасти и съдържа полезна и структурирана информация относно конфигурирането и използването на TEAMS

dechica-teams

Сайтът е създаден от dechica.com и съдържа помощни материали за работа с Microsoft Teams, видеа и отговори на често задавани въпроси

edu2020

Сайтът е създаден от ентусиасти и съдържа полезна информация за работа с платформата Microsoft Teams

Teams – модерна дигитална класна стая – ръководство

Инструкция за изтегляне и инсталиране на настолно и мобилно приложение Microsoft Teams

ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

Посетете секцията “Често задавани въпроси” на платформата edu.mon.bg или ПОПИТАЙ СКИЛИпървият образователен чатбот. За сега Скили отговаря само на въпроси, свързани с използване на Teams за дистанционно обучение.